Розділи сайта
Новини
Просвітницький проєкт «Прозора школа» від Офісу доброчесності НАЗК України

Пані Оксана Яценко, директорка Департаменту освіти міської ради, та пані Альона Хилько, представниця Офісу доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції, подякували усім учасникам за їхню працю та внесок у розвиток освіти нашої громади.
Педагогічний, учнівський та батьківський колектив комунального закладу «Вінницький ліцей № 19» активно долучився до участі у проєкті.
Заклад та педагогічний колектив, як один із найактивніших учасників проєкту «Прозора школа», отримав Відзнаку Офісу доброчесності НАЗК, та був нагороджений Грамотою за активне впровадження та втілення концепцій доброчесності в рамках реалізації проєкту «Прозора школа»!
Грамотами за зайняті призові місця у конкурсі дитячої творчості «Доброчесність - це...» в рамках проєкту нагороджені і учениці нашого ліцею:
Софія КАЛІНІНА - учениця 4-А класу (ІІ місце);
Єлизавета КАДЕЙКІНА - учениця 1-А класу (ІІІ місце).
Грамотою за зайняте ІІ місце у конкурсі дитячої творчості «Кінофестиваль доброчесності» в рамках проєкту нагороджені учні 10-А класу та учитель історії Катерина БОРЩЕВСЬКА.
Грамотами за вагомий внесок у розбудову доброчесного освітнього середовища України нагороджені педагогічні працівники закладу:
Володимир КОСТЮК - директор ліцею;
Вікторія ПОЛУБУТКІНА - заступник директора з навчально-виховної роботи;
Марія АСАУЛЮК - учитель української мови та літератури;
Лариса БОЯРИНЦЕВА - учитель зарубіжної літератури;
Катерина КОВАЛИШЕНА - учитель англійської мови, керівник гуртка;
Наталя КОРІННА - учитель інформатики;
Тетяна СОРОКА - учитель початкових класів.
До збірника найкращих педагогічних розробок «Збірник Прозорих ідей: практичні кейси в рамках роботи над проектом «Прозора школа» включені методичні розробки наших педагогів:
«Літературна вікторина для 5 класу» (Марія АСАУЛЮК);
«Фрагмент уроку з теми «Оноре де Бальзак. Основні віхи творчості та особливості світогляду письменника. О. де Бальзак і Україна»» (Лариса БОЯРИНЦЕВА);
«Нариси про доброчесність» (Катерина КОВАЛИШЕНА);
«Сервіси для роботи з аудіо- й відеоданими» (Наталя КОРІННА);
«Доброчесність починаємо з себе» (Тетяна СОРОКА).
Висловлюємо щиру вдячність учнівському, батьківському та педагогічному колективам за активну участь у проєкті!
Дякуємо команді Першого українського Хабу доброчесності та особисто директорці комунального закладу «Вінницька гімназія № 24» Наталі Климчук, Департаменту освіти міської ради та команді Офісу доброчесності НАЗК за надану можливість підвищити рівень компетентності з питань доброчесності, самореалізуватись та взяти участь у конкурсах учнівської та педагогічної творчості в рамках проєкту «Прозора школа»!
Продовжуємо будувати освітнє середовище нашого ліцею на засадах доброчесності!

https://www.facebook.com/groups/2140631572700380/permalink/7305090262921126/


Дата: 2024-04-05 16:56:30