Розділи сайта
Новини
Увага! Важлива інформація! Адміністрація комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19 Вінницької міської ради» повідомляє, що на виконання рішення Вінницької міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №41 від 11.09.2020 р.), враховуючи погіршення епідемічної ситуації на території Вінницької міської об'єднаної територіальної громади, в зв'язку з включенням м. Вінниці до «помаранчевої» зони карантинних обмежень, з 14 вересня 2020 року:
1. Організація освітнього процесу для учнів 1-4 класів забезпечується у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять та графіком входів, виходів та руху по закладу, з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
2. Організація освітнього процесу для учнів 5-11 класів забезпечується у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять та графіком входів, виходів та руху по закладу, у відповідності до зміни, з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
3. Здійснюється поділ 5-11 класів на підгрупи з відвідуванням кожною із підгруп по черзі через тиждень навчальних занять у школі.
4. Організація роботи групи продовженого дня, шкільних гуртків, харчування учнів 1-4-х та 5-11-х класів забезпечується згідно затвердженого графіка з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
Дата: 2020-09-11 19:36:49