Розділи сайта
Новини
Зустріч з юними волонтерами

Сьогодні, 17.03.2023 року, ліцей мав за честь зустріти поважних та почесних гостей.
З початком повномасштабної агресії рф на територію України на базі закладу сформувалось волонтерське об'єднання «Надійний тил», до складу якого увійшли і працівники закладу, і представники учнівської, батьківської громади, жителі мікрорайону.
Учасники об'єднання зосередили свої зусилля на наданні допомоги нашим співвітчизникам, що були змушені покинути з початком війни рідні домівки, а також на організації допомоги Захисникам України. Серед заходів, до яких долучились волонтери, - збір продуктів, теплих речей для українських військових, виготовлення тактичних аптечок, маскувальних засобів, бафів, рукавичок тощо.
Зібрані та виготовлені речі, продукти, дитячі малюнки, подарунки-обереги регулярно передаються в зону бойових дій для потреб українських військових.
До закладу завітали Віктор Бронюк, український громадський діяч, волонтер, лідер гурту популярного музичного гурту «ТіК», та Олена Данілова, директор Фонду громади «Подільська громада». Вони привітали найактивніших юних волонтерів-учнів ліцею та передали їм подарунки від імені дітей з Німеччини.
Окрім того, відбулась профорієнтаційна зустріч з представниками військової частини 3008 Національної гвардії України. В цікавій та доступній формі військові донесли до відома старшокласників інформацію щодо особливостей вступу та навчання у Національній академії Національної гвардії України.
Віримо в Нашу Перемогу!
Підтримуємо Наших Захисників!
#Слава_Україні_Героям_слава!
#Разом_до_Перемоги!

https://www.facebook.com/groups/2140631572700380/permalink/5932740890156077/  


Дата: 2023-03-17 14:06:46